JOBBA HOS OSS

Lärare i grundskolan, årskurs 4-6

Segersta Nya skola är en en liten byskola vackert belägen intill Ljusnan och Bergviken med naturen runt knuten. Förskola och skola har tillsammans ca 100 barn. Alla, både barn och personal, är en del i att vår skola är den lilla skolan med det stora hjärtat. Vi arbetar tillsammans för helhet och trygghet. Våra kockar lagar vår pedagogiska lunch från grunden.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som vill arbeta i tvålärarsystem med ett mentorsansvar för ett tiotal elever. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn med höga förväntningar. Du skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolan styrdokument och elevens behov och intressen. Detta sker individuellt såväl som tillsammans med övrig personal för en god lär- och arbetsmiljö för både elever och personal. Du deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

Extra kvalifikationer:
Vi ser gärna att du har ett intresse för, och behörighet i matematik,NO och teknik. Att du gillar att spela bandy med lärarlaget och åka längdskidor med eleverna under vår årliga skidvecka är ett plus.

Krav på utbildning
Eftergymnasial utbildning två år eller längre inom Pedagogik och lärarutbildning.

Omfattning
Heltid, tillsvidare

Lön
Fast månadslön

Skicka din ansökan senast 28/4 via mejl till helena.olsson@segerstanyaskola.se.

AKTUELLT

Nu söker vi lärare till grundskolan, årskurs 4-6!
Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här

Öppet brev till Bollnäs politiker på Hela Hälsingland angående framtidens skola och sänkt elevpeng.
Till insändaren >>