Skola

FÖRSKOLEKLASS TILL ÅRSKURS 6

Förskoleklassen är en frivillig skolform som kan väljas det år då barnet fyller 6 år. Förskoleklassen är en plattform mellan förskola - grundskola där barnen utifrån lek, lust och intresse ska stimuleras till utveckling och lärande som ett förberedande inför grundskolan. Förskoleklassen är fem timmar per dag.

Grundskolan år 1-6 erbjuder barnen en spännande och berikande läromiljö. Här varvas lektioner med klassisk undervisning till digitalt lärande i modern tappning med syfte att lägga en genuin bas med grundläggande kunskaper för fortsatta studier. Skolan bedriver både praktisk och teoretisk undervisning med friskvårdande och hälsofrämjande inslag. Vi tar utgångspunkt i att alla barn blir sedda och att barnens intressen och förmågor blir själva grundvalen för lärandet.

HAR DU FRÅGOR ANGÅENDE SKOLAN?

Kontakta rektor/förskolechef:
Helena Olsson
E-post: helena.olsson@segerstanyaskola.se

AKTUELLT

Öppet hus på Segersta Nya skola

Nu bjuder vi in hela byn till ett öppet hus på fritids!

Alla hjärtans dag 14/2 klockan 15.30 - 17.30

Skridskoåkning, skidåkning, och snölekar för hela familjen.

Självklart är ni välkomna in för att se hur vår fritidsverksamhet ser ut nu när vi har tagit den tillbyggda delen i bruk.

Passa på att äta ute då Matsas Mat är på plats och säljer sina prisbelönta högrevsburgare och vegetariska burgare.

Varmt välkomna!