SEGERSTA FÖRSKOLA

Förskolan i Segersta erbjuder barnen en trygg, stimulerande och glädjefylld tillvaro. Förskolan ligger i samma lokaler som skolan vilket skapar en stor gemenskap mellan barn i alla åldrar.
Under sommaren 2014 har lokalerna fått ett rejält lyft och utformats till en pedagogisk miljö som inbjuder till lek och lärande.

Med närhet till naturen bedrivs en stor del av verksamheten utomhus, då vi tycker att det är viktigt med frisk luft och en aktiv vardag.

Vill du ansöka om plats för ditt barn hos oss kan du skriva ut blanketten här >>

HAR DU FRÅGOR ANGÅENDE DEN NYA FÖRSKOLAN?

Kontakta rektor/förskolechef:
Helena Olsson
E-post: helena.olsson@segerstanyaskola.se

AKTUELLT

Öppet hus på Segersta Nya skola

Nu bjuder vi in hela byn till ett öppet hus på fritids!

Alla hjärtans dag 14/2 klockan 15.30 - 17.30

Skridskoåkning, skidåkning, och snölekar för hela familjen.

Självklart är ni välkomna in för att se hur vår fritidsverksamhet ser ut nu när vi har tagit den tillbyggda delen i bruk.

Passa på att äta ute då Matsas Mat är på plats och säljer sina prisbelönta högrevsburgare och vegetariska burgare.

Varmt välkomna!